Продажі та закупки

Для аналізу продажів в аналітиці є вкладка ПРОДАЖІ. У ній ви зможете проаналізувати динаміку продажів за два роки за складами та загалом. Якщо у вас багато складів, а ви хочете порівняти лише два з них, то можна видалити решту, натиснувши на їхні назви справа від графіка. Натиснувши на будь-яку цифру на графіку, ви отримаєте детальний звіт про продажі за складами за місяць, який ви обрали.

Динаміку продажів за місяць по днях відобразить наступний графік. Аналогічно з попереднім, натискання на будь-який стовпець у графіку відкриє для вас детальний звіт за вибраний день. У таблиці, що відкриється, ви побачите який товар, в якій кількості та за якою ціною був проданий за день.

Крім графіків, програма сформує для вас чотири таблиці з ABC аналізом за продажами
Можна вибрати період, за який ви хочете отримати аналіз.

По аналогії з продажами ви маєте можливість проаналізувати власні ЗАКУПІВЛІ. Першим є графік закупівель за два роки за складами, наступний графік показує закупівлі за місяць по днях. Також здійснено АВС аналіз товарів, клієнтів, груп та підгруп товарів за закупівлями. 

Ви завжди можете налаштувати, який з графіків відображати, а який ні. Для цього зайдіть у Налаштування та вимкніть показ елементу аналітики.

Ту ж саму дію можете виконати, натиснувши на червоний круг над графіком.