Контрагенти

У вкладці Контрагенти можна створити або відредагувати дані особи, з якою ви пов'язані договірними відносинами.

Контрагентами є як ваші клієнти, так і постачальники. Тому для зручності пошуку та розподілу доступів їх можна поділити на категорії. Для цього натисніть на пункт Додати категорію.

У вікні створення впишіть назву категорії (постачальники, клієнти, постачальники магазин 1 тощо) та за потреби оберіть батьківську категорію. Натисніть Зберегти.

Обравши необхідну категорію натискаємо на іконку додавання контрагента.

У формі створення заповнюємо вкладку Основні дані та натискаємо Зберегти.

Варто зауважити, що у полі Ціна контрагента, необхідно вибрати той тип ціни, по якому Ви здійснюватимете продаж товарів створюваному клієнту. 

Номер дисконтної картки та номер телефону можна використати у вікні касира, для вибору даного клієнта та відповідно його ціни. Також вказаний у картці клієнта номер може бути використаний для розсилки смс.

Вкажіть Email контрагента, щоб мати можливість відправляти йому документи з системи DNTrade.

Якщо у Вас здійсненні необхідні налаштування та створений довідник з типами доставки та їх вартістю, можна обрати в картці контрагента ту доставку, яка за замовчуванням буде підтягуватися до нього

В даній вкладці є можливість вказати додаткові контакти Вашого контрагента.

Для присвоєння тег контрагентам, оберіть вкладку Теги та додайте тег і його значення. Також можна обрати колір для кожного зі значень. Теги зручно використовувати для фільтрування та пошуку контрагентів.

.

Щоб заповнити вкладку Договора та Рахунки, відкриваємо картку контрагента на редагування.

За замовчування у нього створений Основний договір. Редагуєте його двічі клікнувши по ньому мишкою. Або ж створюєте новий натиснувши на кнопку Створити договір.

Вкладка рахунки є пустою. Натискаємо на Створити рахунок та заповнюємо дані в картці створення.