Виплата авансу співробітнику

Якщо Ви виплачуєте співробітнику аванс, це потрібно зафіксувати документально. Для цього відкрийте вкладку Докоменти - Зарплата та кадри - Виплата авансу співробітнику, натисніть на іконку , щоб створити новий документ. З'явиться вікно, в якому Ви повинні заповнити поля, вказавши Дату, Розрахунковий період, Рік, Організацію, Касу, з якої здійснюється видача авансу, Співробітника, якому надаєте аванс та Суму авансу. Поля Призначення платежу та Примітка заповнюєте за потреби. Натисніть Зберегти.  З каси кошти спишуться, а сума авансу вплине на взаєморозрахунки з вказаним співробітником та відобразиться в листку нарахування зарплати.

.

В даному вікні є можливість роздрукувати документ натиснувши на дану іконку . Якщо Вам потрібно змінити менеджера, натискаєте на Показати опції , відкриється вікно в якому оберіть Додаткові дані та з випадаючого списка оберіть потрібного Вам менеджера. Також в даному вікні можна налаштувати Автоматичне повторення його. Ця кнопка  вказує, що документ проведений.

Ви можете самостійно обрати, які колонки в сформованій таблиці з документами відображати. Для цього залиште відмітку навпроти їх назв.

.

Пошук потрібного документу можна здійснити за допомогою відфільтрування по колонках. До прикладу вказавши період та касу, Вам відкриються всі створені документи за даний період з обраної касиТакож інформацію в колонках можна розмістити в порядку зростання чи спадання, натиснувши на стрілки біля назви колонок.