Версія v5.0.9 від 06.06.23

Було здійснено зміни у функціоналі відкриття та закриття касових змін. Додано можливість контролю змін не лише фіскальних, але й нефіскальних кас. З'явився Звіт по змінам та Реєстр Z-звітів. Більш докладно у відеоуроці "Касові зміни".

В оновленні 5.0.9 з'явилася можливість імпорту товарів з декількома штрих-кодами, для цього пропишіть їх через кому і пробіл у відповідній колонці.

Покращено функцію пошуку товару. Система шукатиме назву незалежно від того чи Ви вказали її повністю ідентично як у картці.

Додано можливість вказувати % еквайрингу в рахунку. Для цього відкрийте картку організації, перейдіть у вкладку Рахунки. Вкажіть у рахунку Так в полі Автоматична комісія еквайрингу, вкажіть який розмір %, на який вид витрат та підрозділ його відносити. При оплаті у Вікні касира Карткою на рахунку у Звіті по рахункам Вам відображатиме суму вже за мінусом еквайрингу. Суму еквайрингу Ви зможете подивитися у Звіті по витратам.

Окрім того, з оновленням Ви маєте можливість вказувати касирові рахунок за замовчуванням. Саме на нього надходитимуть кошти при розрахунку карткою у вікні касира.

Вкладку Націнка на товари перенесено у Коригування цін, щоб дії з цінами було здійснювати ще зручніше.

З оновленням Ви зможете вказати ціну на товар у картці товару. А також редагувати її у Довідники-Товари, скориставшись іконкою корегування цін .

 

Додали можливість додавати декілька зображень до товарів. Для цього натисніть Вибрати у полі Зображення в картці товару. У вікні, що відкрилося, завантажте зображення, при необхідності створіть папки. Для вибору декількох зображень натисніть та утримуйте Ctrl на клавіатурі. 

Якщо кількість товару менша за мінімальний залишок, цей товар буде підсвічуватися попереджувальним знаком.

У вкладці Довідники-Товари з'явилася можливість бачити залишки по всіх організаціях, для цього оберіть пункт "По всіх організаціях" так як це вказано на скріні.

 З даним оновленням шапка документа заповнюється першочергово і виведена окремим вікном для збільшення простору документа, що заповнюємо.

Якщо виникає необхідність у редагуванні шапки документа, натисніть на олівчик, як показано у прикладі. Борг контрагента також виведено в шапку документа.

У прибутковій накладній при внесенні Додаткових витрат Ви зможете вказувати, з якої каси чи рахунку вони були здійсненні.

При створенні платіжного документа на підставі рахунку, накладної або замовлення, система буде запитувати чи відмітити документ оплаченим, а також відображатиме документи, які з ним зв'язані та також будуть відмічені як Оплачено.

З оновленням відбулися зміни у Калькуляції. Якщо поставити Ні у полі Єдиний склад, то незалежно від того на який склад здійснюватиметься оприбуткування продукту виробництва, інгредієнти списуватиме зі складу вказаному у калькуляції під інгредієнтами. Поставте у полі Єдиний склад Так, якщо інгредієнти має знімати з того ж складу що й продукт виробництва.

Здійснювати інвентаризацію можна наразі не лише по категоріях, але й весь склад в одному документі. Для цього у помічнику залиште поле Категорія пустим та натисніть Продовжити. Документ інвентаризації заповниться всіма Вашими товарами на вказаному складі, що дозволить не пропустити жодного товару.

Для полегшення роботи в програмі розроблено функцію регулярних операцій в документах. Для цього необхідно обрати збережений документ, відкривши його натиснути іконку Більше опцій і обрати пункт Додаткові дані. Поставте відмітку Автоматично повторювати.

У вікні, що відкрилося Ви зможете здійснити налаштування повторення документа та відправку його на потрібний emeil. Також Ви зможете відфільтрувати документи з автоматичним повторенням

У документі Переміщення товарів з'явилась можливість переміщувати товар не лише на інший склад, але й між організаціями.

Додано колонку з кількістю зарезервованого товару у Звіт залишки на складі та Замовлення.

При відмітці  оплачено у накладних, якщо немає у зв'язці відповідного документа, програма запропонує створити його, або зв'язати з наявним документом.

Реалізовано функцію "вилучити остаточно'' для документів.

У журналі подій наразі буде здійснюватися фіксація змін, що вносились через імпорт.

У звіт Аналіз товарів по постачальнику, Замовлення, Залежаний товар додано колонку Артикул.Також у Вікні касира додали гарячу клавішу F2 на поле Артикул. 

У Акціях можна вказувати не лише знижку у % але й акційну ціну, а також перейти з даної вкладки до друку цінника з перекресленою ціною.

 

Також у Коригуванні цін додано можливість роздруку цінників за 100 г для вагового товару.

     

З даним оновленнням надали статуси у вкладку Замовлення у постачальника, а також можливість створювати власні статуси Замовлення клієнта та Замовлення у постачальника для полегшення робочого процесу вашої команди.

      

Щоб створити новий статус натисніть на іконки, як вказано на скріні. Вкажіть назву, оберіть іконку та колір, що відповідатимуть новому статусу. Натисніть Зберегти.

При зміні статусу Замовлення клієнта Ви маєте можливість відправляти клієнтові смс. Для цього наташтуйте інтеграцію з TurboSMS. Детальніше за посиланням.

У вкладці Звіти-Аналіз товарів по постачальнику, з'явився новий тип звіту Наявний рух, який відображатиме ті товари, які мають прихід або розхід більший нуля.

Також у цьому ж звіті додано фільтр під реалізацію. Він дозволяє відфільтрувати лише ті накладні від постачальника, які мають відмітку під реалізацію .

З цим оновленням Ви зможете переглянути всі серійні номери по товару та передивитися історію по них. Відкрийте вкладку  Довідники-Товари, оберіть товар з серійнним номером, відкрийте картку обраного товару, та оберіть пункт Серійні номери.

Наявні серійні номери товару можна  також переглянути натиснувши на відмітку серійного номеру товару.

В даному оновленні додали можливість сканувати товар камерою телефону, для цього здійсніть відповідні налаштування вашого телефону, як вказано на скріні.

Якщо ж Вам це не вдалося і при натисканні кнопки "Request Camera Permissions" виникла помилка "Permission denied", потрібно у браузері надати доступ до камери, як це показано на скріні.

З'явилася можливість присвоєння тег контрагентам, для цього відкрийте картку контрагента, оберіть вкладку Теги і додайте тег та його значення. Також можна обирати колір для кожного зі значень. Додавши теги до контрагентів Ви зможете відфільтрувати їх за допомогою значень тегу.Також у вкладці Контрагенти додано можливість додавати колонку Програма лояльності та відфільтровувати клієнтів по програмах.

В картку клієнта також з'явилася можливість додати дату народження клієнта та додаткові контакти.

Додано можливість пошуку товару у звітах по штрих-коду.

У Налаштуваннях програми додано функціонал, який дозволяє вести на складі загальний залишок на всі організації. Для цього увімкніть відповідний пункт.

     

У вкладці Аналітика було додано нові графіки за період, а саме: Аналіз груп по валовому прибутку, Аналіз груп по продажам та Середній чек за період.