Імпорт товарів

Окрім імпорту з 1С, у Вас є можливість скористатися імпортом з файлу. Для цього скопіюйте чи експортуйте з Вашої програми товари у Excel або scv файл та відредагуйте його відповідно до шаблону, який зможе імпортувати у DNTrade.

У вкладці Довідники-Товари оберіть пункт Імпортувати.

Оберіть тип імпорту Excel/scv файл.

У вікні, що відкрилося, стає зрозуміло, що категорії та товари імпортуються окремо, при цьому категорії мають імпортуватися першими. Або ж Ви можете створити категорії у програмі DNTrade, а імпорт використати лише для товарів.

 Імпорт категорій використовується, коли у Вас є декілька рівнів категорій. Щоб завантажити категорії з ієрархією, завантажте приклад файлу.

Підготуйте свій файл, з назвами та розміщенням категорій так, як Вам буде зручно в подальшій роботі в програмі. Зверніть увагу, що категорія першого рівня немає батьківської, для інших рівнів вона обов'язкова. Завантажуєте в DNTrade файл натиснувши на кнопку Натискаєте Почати імпорт.

Якщо у Вас лише категорії першого рівня, немає необхідності у підкатегоріях, можете одразу використовувати імпорт товарів. Дії щодо їх імпорту є ідентичними до імпорту категорій. Підготовлений файл з товарами повинен мати такий вигляд.

Для того, щоб імпортувати модифікації Вам потрібно завантажити приклад файлу та створити свій файл, який імпортуєте в програму. 

Зверніть увагу на те, що код головного товару потрібно прописувати в коді товару модифікацій.

Колонка Код може містити лише числове значення. Артикул може містити як числа, так і літери.

Ціна (в гривнях) з даного файлу є роздрібною ціною товару. Інші типи цін Ви можете імпортувати скориставшись Імпортом цін.

У колонці Ваговий товар ставте 0 - якщо товар не продається на вагу та 1 - навпроти товару, який  вимірюється у кг та є необхідність завантажувати його в подальшому у ваги.