Версія v6.0.4 від 09.04.24

Було розроблено інтеграцію з OpenCartWooCommerce та PrestaShop. Для їх налаштування перейдіть у вкладку Опції - Інтеграції.

У вкладці Замовлення клієнта було додано можливість формувати посилання на каталог товарів, яке Ви можете створювати як для всіх клієнтів так і персональні. Завдяки цьому посиланню Ви матимете змогу автоматично отримувати замовлення від Ваших контрагентів у вкладку Замовлення клієнта. Більш докладно про цей функціонал за посиланням.

У документах товарообліку було додано можливість керування клавішами аналогічно до керування у Вікні касира. Крім того, у прибутковій накладній клавішею F6 Ви можете відкривати вікно внесення Додаткових витрат. Також, будь-яке модальне вікно, яке було відкрите останнє можна закрити клавішею Escape.

Додано імпорт складеного товару. Детальніше тут.

З оновленням з'явилась можливість вказувати валюту на різні типи цін. Для цього перейдіть у вкладку Опції - Коригування цін, оберіть товари, на які бажаєте зробити зміни, та натисніть на іконку . У вікні, що відкриється, оберіть тип ціни для якого застосувати зміни та валюту, яка має бути. Натисніть Оновити. Зверніть увагу, що продаж товару відбуватиметься по основній валюті, система конвертуватиме ціну згідно курсу вказаного в програмі для обраної в ціні валюті.

У картку товару в Додаткових даних було додано поле Скорочена назва товару, яку Ви можете використовувати для друкованих форм. {product_short_title} - параметр для використання скороченої назви товару у документах. {short_title} - параметр для використання її у цінниках.

Щоб додати зображення у картку товару, Ви можете скопіювати її з сайту та вставити за допомогою клавіш Ctrl + v у відповідне поле. Не обов'язково завантажувати зображення собі на пристрій. 

   

Також у вікні вибору зображень було додано пошук та фільтрування.

У вкладці Довідники - Товари додано можливість експорту товарів у форматі .csv або .xml, а також обирати які колонки та яку кількість товарів експортувати. Також змінили вивантаження Тег. Наразі вони експортуватимуться в окремі колонки.

     

При імпорті товарів з тегами Ви можете додати колонку Очистити теги та вказати Так, якщо є необхідність оновити наявні у картці товару теги, а не додати їх до наявних.

У категорії товару у вкладці бух. облік залишили одне поле для літери податку для користувачів ПРРО Checkbox, так як наша система передає лише літеру. Розмір податку вказується в персональному кабінеті Checkbox та всі розрахунки здійснюються ним.

Документ Повернення товарів постачальнику можна створювати за допомогою імпорту з файлу.

З оновленням було додано колонку Зображення у звіт Залишки на складі, а також можливість переглядати їх у збільшеному вигляді. Також якщо в картці товару декілька зображень, то з'явилася можливість їх перегортати у вікні збільшеного перегляду.

У звіті Валовий прибуток додано новий фільтр Теги клієнта.

А також для зручнішого аналізу при виборі фільтру Товари по категоріях у Валовому та Аналізі продаж додали сумування по кожній категорії.

З'явилися нові можливості у налаштуваннях доступу користувачів. А саме, період перегляду документів можна обмежити до 1 дня та дозволити створювати лише непроведені документи.

У документах товарообліку додано можливість сортувати дані в колонках та зберігати/друкувати документ так, як відсортовано.

У вкладці Виробництво-Калькуляції додали можливість шукати продукт виробництва по коду та штрихкоду, а також видаляти калькуляцію остаточно.

При відкритті зміни у Вікні касира з'явилася можливість скопіювати фактичний залишок в касі натиснувши на відповідну іконку.

При продажу акцизного товару система відкриватиме вікно введення необхідної кількості акцизних марок у випадку зміни кількості товару в чеку вручну.

Також у Вікні касира з'явилася можливість працювати зі сканером не прошитим на префікс F7. Система реагуватиме на швидкість зчитування, а також зніме автофокус з кількості у чеку, щоб штрихкод зчитувався у вірне поле. Для того щоб змінити кількість товару у вікні касира вручну буде відкриватися додаткове модальне вікно.

В інтеграції з Нова пошта додано тип посилки шини-диски.

З оновленням стало зручніше створювати товари з модифікаціями в момент створення документу приходу.