Версія v5.1.0 від 02.08.23

В даному оновленні додали можливість створювати модифікації товару. Детальніше за посиланням.

Додано можливість експорту документів в xml. Зберегти документ можна з використанням шаблону за замовчуванням, або ж налаштувати власний шаблон.

  

При оприбуткуванні товару надали можливість вибору автоматичної переоцінки товару.  

Якщо у Вас декілька господарських одиниць на складі, то можна не вказувати у категорії товару до якої організаціїї її віднести, система братиме організацію з доступної у користувача системи. Але це у випадку, якщо у користувача одна організація в доступах.

З оновленням з'явилася можливість імпортувати дату народження та наявні бонуси контрагентів. Також Ви зможете вручну змінювати кількість нарахованих бонусів. Для цього натисніть на поле з ними, впишіть суму та оберіть тип операції списання чи нарахування. Щоб переглянути історію бонусів натисніть на слово Бонуси.

Також можливість вказувати дату народження з'явилася при створенні контрагента у Вікні касира.

   

А у вкладці Контрагенти додали можливість відфільтровувати іменинників певного періоду.

У Журналі подій можна буде відслідковувати зміну статусу Оплачено в документах.

Зв'язки між документами зберігатимуться незалежно від того чи в проведеному стані Ви першочергово їх зберігали.

Якщо при імпорті накладної Ви встановили зв'язок між товарами, але він є невірний, то з оновленням з'явилася можливість його редагувати. Просто видаліть товар у зв'язку так як показано на скріні та імпортуйте накладну повторно.

Відбулися зміни у вкладці Інвентаризація. У колонці Результат виділено різними кольорами, якщо товар співпадає по обліку або ж ні. Також з'явилася можливість сортувати колонки Категорія та Результат.

У Видатковій накладній та Замовленні клієнта додано можливість у списку документів відфільтровувати інформацію за параметром Дата та час доставки.

Також у документах Товарообліку можна включити колонку Категорія контрагента та сортувати чи фільтрувати по ній.

У звіт Залишки на складі додано фільтр, що дозволяє приховати видалений і деактивований товар, а також виділено червоним мінусовий залишок по товару. У деталізації звітів документи розміщуватимуться по даті документа, а не у порядку їх створення.

Додано можливість зчитувати вагу у накладну з ваг з прямим підключенням.

Додали калькулятор (лічильник купюр) у вилучення готівки.

Додано можливість перегляду, ким саме зарезервований товар. А також відстеження цієї інформації у звітах, де є колонка Зарезервовано. Натиснувши на рядок з інформацією по резервуванню Вам відкриється документ, яким воно було зроблене.

У вкладці Акції/Націнки додано можливість обирати склади, на яких діятиме акція, у випадку налаштування акції на товар.

У Налаштуваннях програми додали перемикач для підключення повнотекстового пошуку товарів, що надає можливість вписувати у поле пошуку назву товару не ідентично як у картці.

Також у Налаштуваннях програми Ви можете ввімкнути округлення суми чеку при продажі товару у Вікні касира. А також обрати тип округлення та до якої суми робити автоматичне округлення.

Відбулися зміни у налаштуваннях Користувача. У Додаткових налаштуваннях Ви можете дати дозвіл на створення документів майбутнім періодом.

А також за бажанням дати доступ до вкладки Аналітика.

  

В даному оновленні з'явилась можливість обрахунку робочих годин касира за відкриттям за закриттям зміни. Для цього потрібно у вкладці Співробітники організації відкрити картку співробітника та поставити Так у полі Автоматичне табелювання, а також вказати якому користувачу в системі відповідає даний Співробітник.

Для зручності у Вікні касира вимкнення перемикача Друкувати чек запам'ятовуватиметься до наступної Вашої дії з ним.

У цьому оновленні була додана можливість вибору кількох складів одночасно під час імпорту цін. Також, тепер після імпорту, програма автоматично відкриє вікно, де Ви зможете бачити порівняння між старою та новою ціною для кожного товару. Це дає Вам змогу візуально оцінити, наскільки змінилися ціни, а також перевірити коректність оновлення.