Прибутковий касовий ордер

Прибутковий касовий ордер - це первинний документ, що застосовується для оформлення надходження готівки до каси організації.

Відкривши в головному меню вкладку Документи - Каса - Прибутковий касовий ордер Вам відкриється вікно з переліком усіх наявних прибуткових касових ордерів. Тут Ви можете відфільтрувати інформацію по заданим колонкам і розмістити її в порядку зростання або спадання, натиснувши на стрілочки біля назв колонок.

Щоб створити новий документ натисніть на   вгорі вікна та заповніть форму. Номер та дату можете не вказувати, система назначить їх самостійно. Оберіть організацію та касу, в яку надійшли кошти. Вкажіть дані контрагента та суму, яку внесено від нього. Натисніть Зберегти.

Прибутковий касовий ордер, як і будь-який документ в системі можна роздрукувати, копіювати, редагувати, видалити тощо. Для цього скористайтесь контекстним меню, натиснувши правою кнопкою миші на відповідний документ. 

Платіжні документи зручно створювати на підставі накладних, адже так вони одразу заповнюються необхідними даними та зв'язуються між собою. Більш детально про це у статті "Розрахунки з контрагентами". Щоб переглянути зв'язки оберіть відповідний пункт у додаткому меню документа або ж натисніть іконку    в документі.

Також Ви маєте змогу створити видаткову накладну на підставі прибуткового касового ордера, або ж декількох, якщо вони створені від одного контрагента.