Версія v5.0.7 від 20.01.23

У даному оновленні додано можливість при друку цінників вказувати необхідну їх кількість для кожного товару окремо.

У контекстному меню пункт Видалити змінено на

Заборонено Відмічати на вилучення товари, які використовуються в документах. З'являтиметься повідомлення про те, що їх краще деактивовувати за допомогою пункта меню Змінити статус.

У даному оновленні з'явилася можливість відмічені на вилучення товари остаточно вилучити з програми, якщо вони не фігурують ні в яких документах. Для цього у меню Довідники - Товари перейдіть у статус Видалений. У списку, що відкриється, оберіть один або декілька товарів та натисніть праву кнопку миші.

В контекстному меню оберіть пункт Вилучити остаточно та натисніть підтвердити.

                            

Якщо ці товари не використовувалися в жодних документах Ви зможете їх видалити. Якщо ж хоча б один з них зустрічається в документах, з'явиться попередження.

З'явилася можливість відкривати документи зі зв'язків.

Натиснувши на обраний документ двічі лівою кнопкою миші Ви зможете його відкрити.

Додано можливість редагувати картку товару з вкладки Коригування цін. Обравши необхідний товар у списку натисніть на ньому правою кнопкою миші та оберіть Редагувати.

Можна змінювати порядок розташування товарів у створюваному документі, перетягуючи товар лівою кнопкою миші. 

Додана форма для друку Акт здачі-прийняття виконаних робіт.

Для курсу валют надано можливість вказувати до 5 знаків після коми.

У меню таблиць додали можливість зберігати фільтри

Після збереження фільтру іконка Очистити поля пошуку поділиться на дві частини. Одна з яких очищатиме лише ті поля, які не збережені, але ви їх використовуєте. Інша очищатиме все включно з полями, які збереженні у фільтрі.

Також у Вас з'явилася можливість зберігати у звітах налаштовані фільтри присвоюючи їм назву. В подальшому обирати їх з випадаючого списку для швидкого відновлення.

При імпорті товарів у форматі ексепь Ви можете імпортувати товар з тегами. Для цього додайте колонку з назвою тегу та # так як вказано на скріні. Колонку заповніть необхідними значеннями тегу.

У даному оновленні у Вас з'явилася можливість оновлювати дані по товару за допомогою імпорту. Наприклад, Ви імпортували товари з невірною одиницею виміру, артикулом тощо. Змінюєте у файлі дані на вірні та імпортуєте знову, поставивши у вікні імпорту відмітку про оновлення товарів та вказавши ключове поле для пошуку.

У картку товару додано можливість вказувати мінімальний залишок товару на складі та мінімальну кількість до замовлення. Ці дані використовуються для формування звіту Замовлення. Більш докладно читайте за посиланням.

У Довідники-Одиниці виміру додано можливість вказувати кратність. Товари, які вимірюються одиницею виміру, що кратна 1, не дозволить продати з кількістю, яка відповідає десятковому числу.

В інтерфейс програми виведено інформацію про версію програми. Клікнувши на неї Вам відкриється опис оновлень.