Версія v6.0.1 від 05.02.24

Оновлена версія програми має більш сучасний та функціональний інтерфейс. Для ознайомлення перегляньте відео "Налаштування інтерфейсу", "Робота з вкладками", "Вікно касира". 

Також ми розширили функціонал для онлайн-торгівлі. А саме, було додано Інтеграцію з Prom, Хорошоп та Нова пошта. Натискайте на їх назви, щоб перейти у довідку з більш детальним описом того, як саме вони працюють.

Також Ви можете голосувати за інтеграції, які бажаєте щоб були додані першочергово.

У звіті Залишки на складі було додано можливість формувати його за собівартістю, а не лише по останній закупці та роздрібній ціні.

При друку або завантажені звіту Ви матимете можливість у попередньому перегляді вимкнути відображення валюти біля ціни та суми. Для цього натисніть на іконку редагування, як показано на скріні.

Щодо звіту Аналіз продаж та Валовий прибуток, то з оновленням було додано новий фільтр Групувати по дням та додано колонку код УКТЗЕД. Також в Аналізі продаж можна ввімкнути колонку Серійні номери та здійснювати пошук по них.

У звіт Взаєморозрахунки з контрагентами додано можливість обирати декілька груп контрагентів.

Товари можна позначати кольоровими мітками. Щоб створити та додати її натисніть на відповідний пункт у контекстному меню. Таким чином Ви зможете позначати товари, які потрібно розпродати тощо. При наведені на мітку відображається, що вона означає.

Було додано можливість імпортувати мінімальний залишок, мінімальне замовлення та термін придатності товару. Для цього додайте відповідні колонки у файл імпорту товарів. 

Також Ви можете імпортувати зображення товарів xls-файлом з url-посиланням зображення.

Для покращення пошуку по тегах додали можливість включати опцію Теги вибраної категорії, яка показує у випадаючому списку лише теги, які були назначені у обраній Вами категорії.

У випадку відсутності зв'язку з Чекбоксом наша система зберігатиме офлайн чеки, для цього Вам потрібно підтвердити перехід у офлайн режим у Вікні касира.

У Вікні касира в колонці кількість додано відображення кількості позицій в чеку. Штучний товар додається по кількісті, а ваговий по виду товару.

При вилученні готівки з каси у Вікні касира друкуватиметься документ вилучення, форму даного документа можна редагувати у Опціях-Форми для друку.

З'явилася можливість видаляти програми лояльності, а також вносити початковий баланс контрагента, який впливає на оборот по програмі лояльності за допомогою документа Коригування заборгованості контрагентів. Щодо документа Коригування заборгованості, то було додано можливість його імпорту xls-файлом.

Також можливість імпорту було додано в такі документи як Рахунок на оплату та Замовлення клієнта.

Додали можливість у Замовленні клієнта, Видатковій та Продажі по чеку фільтрувати по типам доставки, які Ви створили у довідниках. Також змінювати статус замовлення можна не заходячи в документ, а лише натиснувши на статус. 

У всіх документах товарообліку додано Розширений пошук, що дозволяє відфільтровувати документи по наявних у них товарах або даних контрагента.

З'явилась іконка Відкрити всі елементи у таблицях.

Додано можливість Створити на підставі не лише коли документ закритий, але й коли відкритий. Також за Вашими побажаннями додали можливість створення Рахунку на оплату та Видаткової накладної на підставі Прибуткової.

У налаштуваннях документів товарообліку з'явилася можливість вмикати компактний вигляд таблиці та класичний вид, коли шапка документа не схована.

Також було додано кнопку Перевірити залишок на складі, яка відкриває колонку Залишок та підсвічує червоним вказану Вами кількість, якщо товару не вистачає на складі.

При необхідності видалити товар з документу Вам потрібно буде підтверджувати свою дію. Щоб вікно з підтвердженням не з'являлося, натисніть та утримуйте клавішу Ctrl при видалені позицій з документа.

З'явилася можливість фіксувати менеджера за документами товарообліку. Тобто якщо користувач програми створив документ Замовлення клієнта, то і створена на підставі Видаткова накладна чи чек також будуть зафіксовані за ним в незалежності від того, хто створив ці документи продажу.

Також у налаштуваннях користувача Ви можете ввімкнути йому сповіщення про зміну ціни. Воно з'являтиметься у правому верхньому куті програми. При натисканні на Переглянути Вас перекидатиме у Коригування цін, щоб Ви могли роздрукувати нові цінники. Після роздруку цінника, товар уже не буде показуватися як той що змінилася ціна.

Також Ви можете не чекати сповіщення біля дзвіночка, а переходити у вкладку Опції-Коригування цін та натискати на іконку Показати товари, у яких змінилася роздрібна ціна.

У доступах користувача Ви можете обмежувати можливість коригування ціни вручну, тобто не буде доступною іконка  в Коригуванні цін. Можна буде встановлювати ціни лише автоматично за допомогою націнки на групи. Також якщо користувачеві доступна лише роздрібна ціна він не бачитиме закупки у всіх документах, де вона могла бути, окрім документів приходу товару.

Додано можливість друку графікою з мобільного додатку.