Версія v5.0.8 від 03.04.23

У даному оновленні з'явилася можливість вести облік товарів за серійними номерами. Щоб ознайомитись детально з новим функціоналом, перейдіть за посиланням "Облік товару за серійними номерами" або ж перегляньте відеоурок.

У вкладці Довідники-Контрагенти розроблений новий функціонал, який дозволяє налаштовувати дисконтні та бонусні прогами лояльності. Більш докладно у описі за посиланням.

Також додано можливість імпорту контрагентів, та оновлення їх за допомогою файлу Excel. Детальна інструкція "Імпорт контрагентів".

У Вікні касира додано гарячі клавіші, а саме: F8 - перемикання між типом оплати,  F11 - активація поля готівка, F6 - ручна знижка.

Щодо Ручної знижки, то значно покращили функціонал її надання. Наразі ви можете обирати, яку знижку надати на весь чек (у сумі чи %), або ж на кожен окремий товар (у сумі чи %). У таких документах як Видаткова накладна, Рахунок на оплату, Замовлення клієнта ви також можете скористатися ручною знижкою у % або сумі, на суму документа або ж на окремий товар.

У форму створення клієнта з Вікна касира додано поле номер дисконтної картки.

В оновленні з'явилася можливіть змішаного варіанту оплати та відправка фіскального чеку покупцю.

Також Ви можете продавати Сертифікат та розраховуватися ним з використанням фіскалізації. А у фіскальний чек було додано локальний номер чеку у системі DNTrade. Саме його варто вказувати, якщо потрібно повернути товар по чеку.

При поверненні товару надано можливість обирати тип повернення коштів: готівка чи безготівка. 

У випадку помилкового внесення залишків не тим документом Ви можете швидко виправити ситуацію, адже додано можливість створення на підставі Прибуткової накладної Оприбуткування товарів і навпаки.

Додано Канал продаж у документи Видаткова накладна та Продаж по чеку.

А також у звіті Аналіз продаж та Валовий прибуток з'явилася можливість відфільтровувати звіт з урахуванням Каналу продаж.

Після створення документа продажу на підставі Замовлення клієнта система запропонує змінити статус замовлення на Виконано.

Додана можливість переміщувати товар між категоріями у документах прибуткової, видаткової накладної, рахунку на оплату і оприбуткуванні. Також при створенні документів ви маєте можливість створити товар з тегами, додати нову категорію.

При імпорті накладної надано можливість створювати нові категорії товарів.

З оновленням у Вас є можливість налаштовувати колонки, які Вам потрібні для відображення в створюваному документі.

Для документів Товарообліку додано можливість присвоювати кольорові мітки та фільтрувати по ним.

У картку контрагента додано поле Повна назва, яке може бути не унікальним. А параметром {partner_balance} Ви маєте можливість вивести борг контрагента на друковану форму.

 

З'явилася можливість зміни складу у документах.

Додано нові форм для друку, серед яких Договір з бюджетними установами, Калькуляція, Гарантійний талон, Квитанція прийому на гарантійне обслуговування, Акти передачі в сервісний центр, Прайс-лист з картинками.