Звіт по рахункам

Звіт по рахункам - це звіт, який відображає всі рухи безготівки по рахункам організації за обраний Вами період.

Відкривши вкладку Звіти - Звіт по рахункам Вам відкриється інформація зі звітом за поточний день по організації, яка обрана у Вас за замовчуванням. Ви можете його роздрукувати, або налаштувати відображення колонок, скориставшись відповідними іконками .

Для того, щоб обрати потрібний Вам період, або ж іншу організацію та рахунок, якщо їх у Вас декілька, натисніть на іконку та задайте потрібні параметри. Натисніть Сформувати.

Натиснувши на звіт в таблиці, з'являться додаткові дві іконки. Якщо натиснути дану іконку  відкриється картка організації, в якій можна змінити налаштування рахунку. Обравши Деталізацію, відкриються всі документи за допомогою яких здійснювався рух коштів по цьому рахунку за обраний період. Також деталізація відкривається подвійним кліком мишки на обраному рядку.

Виділивши у деталізації потрібний Вам документ, з'являться додаткові іконки. За допомогою цієї  Ви зможете відкрити документ у вкладці, де він створювався та за необхідності відредагувати. За допомогою даної іконки Вам відкриється друкована форма документа, яку можна роздрукувати, зберегти, відправити на пошту.