Оплата за програму

Перший місяць користування програмою DNTrade БЕЗКОШТОВНИЙ. Надалі оплата згідно обраного Вами тарифного плану: Lite 299 грн/міс. за одну торгову точку, Pro 599 грн/міс. за одну торгову точку. День реєстрації є Вашим білінговим днем. По завершенню першого місяця використання Вам буде виставлено рахунок на оплату, про що з'явиться повідомлення у програмі та надійде лист на email, який був вказаний при реєстрації. Щоб оплатити Ви можете натиснути на "проведіть оплату" в повідомленні, або ж обрати пункт Оплата у меню користувача. Ця можливість доступна суперадміністраторам або ж іншим користувачам, яким Ви надасте доступ до білінгу.

У вікні оплати Ви побачите заборгованість та рахунок, який варто сплатити. У рахунку вказана передплата вартості доступу до програми на наступний білінговий період, відповідно до кількості активних торгових точок (тих, по яких був сформований хоча б один документ продажу у минулому періоді). Оберіть організацію, на яку має бути цей рахунок та натисніть Зберегти.

У Вас з'явиться можливість завантажити цей рахунок та сплатити за реквізитами IBAN або ж перейти до оплати онлайн. Важливо вказувати правильно призначення платежу, щоб був зазначений номер рахунку і Ваша оплата зарахувалася на баланс. 

Після сплати Ваш рахунок буде відмічений Оплачено та з'явиться можливість завантажити акт внизу рахунка, або ж у відповідній вкладці Акти.

У вкладці Історія платежів Ви зможете відслідковувати всі поповнення та списання. Біля суми списання можна натиснути на іконку та відкрити Деталізацію оплати.

      

Якщо протягом наступного періоду, який Ви оплатили, було підключено ще одну торгову точку, то в наступний білінговий день Вам буде виписано рахунок, який включатиме передплату наступного періоду та оплату за ті дні, якими Ви користувалися новим складом в попередньому періоді.  Рахунок на оплату матиме такий вигляд.

Якщо оплати не буде здійснено протягом 14 днів з моменту виставлення рахунку, Вашу програму буде заблоковано, про що буде повідомлення. Блокування забороняє створювати нові документи в системі.

Ви можете не чекати виставлення рахунку, а сформувати його самостійно, натиснувши на кнопку . Або скористатися поповненням балансу в правій частині вікна. Для цього введіть суму поповнення та натисніть Оплатити. Відкриється вікно, в якому оберіть організацію та завантажте рахунок, або ж сплатіть онлайн.

    

Звертаю Вашу увагу на тому, що у нас діє програма лояльності, яка дозволяє отримати бонуси на баланс.