Коригування заборгованості співробітників

Цей пункт меню використовується для того, щоб додати вже наявну на початок роботи з програмою заборгованість співробітника, або за необхідністю відкоригувати суми заборгованості, якщо вони не актуальні.

На початку роботи з програмою у Вас може бути наявна заборгованість співробітників перед Вами, або ж навпаки. Її потрібно перенести в програму. Для цього заходимо у Документи - Зарплата та кадри - Коригування заборгованості співробітників. Натискаємо на кнопку , щоб створити новий документ. Вам відкриється вікно, в якому зліва обираємо співробітника та подвійним натисканням мишки переносимо його в документ справа. В документі прописуємо суму боргу у колонку Наш борг, якщо перед цим співробітником у Вас заборгованість. Якщо ж  він Вам заборгував, пишемо суму в колонку Борг контрагента.

Після внесення заборгованостей перейдіть у Документи - Зарплата та кадри - Співробітники організаціїНавпроти кожного з них вже буде зазначено суму боргу. Червоним кольором виділяється борг співробітника перед Вами, а зеленим - Ваш борг.

Натиснувши на договір Ви можете переглянути, які саме документи сформували даний борг. Адже Вам відкриється деталізація взаєморозрахунків з даним співробітником за поточний місяць.