Повернення товарів постачальнику

Повернення товарів постачальнику здійснюється у разі порушення умов договору щодо кількості товару, асортименту, спливу строку придатності товару, якості товару тощо.

Відкривши вкладку Документи - Товарооблік - Повернення товарів постачальнику для Вас розгорнеться вікно з усіма здісненими поверненнями постачальнику. Створювати повернення можна як на підставі внесеної прибуткової накладної, так і у даній вкладці.

Для створення нового документа натисніть   вгорі вікна. Заповнення документа відбувається по аналогії зі створенням інших накладних. Зліва обираєте товари та переносите їх подвійним кліком у документ. У шапці документа обираємо організацію, постачальника, якому повертаємо товар, договір, тип ціни.

 

Збережіть або роздрукуйте документ, натиснувши на відповідні іконки.  

При створені повернення на підставі прибуткової, товари та реквізити документа заповнюються автоматично відповідно до обраної накладної. Вам лише необхідно буде видалити або відкоригувати кількість товару, якщо поверненню підлягають не всі товари з прибуткової. 

Щоб переглянути уже створений документ натисніть на нього двічі лівою кнопкою миші, або натисніть плюсик біля документа.

Весь функціонал роботи з документами є спільним для програми та більш детально описаний за посиланням.