Теги. Властивості товару

Створення тег

У програмі DNTrade є можливість присвоювати властивість товару у вигляді тег. Щоб створити Тег та його значення перейдіть у відповідну вкладку у картці товару та натисніть Додати новий тег.

У вікні, яке відкриється створіть тег, що буде характеризувати ваш товар. Наприклад: Виробник, Колір, Розмір тощо. Для створення напишіть його назву на натисніть Enter.

Створіть та призначте товарові значення тегу. Для розміру це може бути як 42, 44, 46, 48 так і S, M, L. Теги та їх значення створюються Вами самостійно та зберігаються у списку, який можна наповнювати новими пунктами, редагувати та видаляти непотрібні.

Окрім картки товару, теги можна створити у картці категорії. Більше того, Ви можете призначити у ній теги, які будуть характеризувати товари цієї категорії та вже будуть прописані у картці товару. Вам залишиться лише обрати значення тегу. 

Прапорцем Ви можете відмітити теги, які є обов’язковими до заповнення для товарів цієї категорії. У картці товару вони будуть позначені зірочкою,  а товар не можна буде зберегти без їх заповнення.

При натисканні Зберегти програма додасть теги до назви товару, якщо Ви позначили це в картці. А також згенерує Артикул, якщо Ви самостійно не назначили його для товару.

Перенесення тег у назву відбувається автоматично лише при створенні товару. Якщо ж Ви редагуєте товар, а саме робите зміни у тегаг, то варто перенисти їх у назву самостійно натиснувши на кнопку Додати теги до назви товару.

У вікні, що з'явиться, Вам необхідно буде підтвердити заміну назви.

Пошук товарів та формування звітів по тегам

У Вікні касира та інших вкладках, в яких є список товарів, Ви маєте можливість відфільтровувати товари по тегам. Для цього оберіть у випадаючому списку тег необхідне значення. На скріні обрано два значення тегу Розмір. Програма відобразила товари, які відповідають розміру 40 або 36.5

Якщо ж додати до фільтру значення тегу Виробник, то серед товарів буде відображено товари, які мають розмір 36.5 або 40 і виробленні виробником Hame

У звітах Залишки на складі, Аналіз продаж та Валовий прибуток також є можливість обрати теги у фільтрах. Натиснувши на тег Розмір система обере всі його значення. Якщо ж Вам потрібене лише конкретне значення тегу розмір натисніть безпосередньо на нього.