Автоматичне табелювання

Для того, щоб в кінці місяця нарахувати співробітнику зарплату, потрібно сформувати Табель обліку робочого часу. Він може формуватися автоматично на підставі автоматичного табелювання при відкритті та закритті касової зміни. Або ж за допомогою програми Автоматичне табелювання.

Відкривши вкладку Документи - Зарплата та кадри - Автоматичне табелювання, Ви зможете побачити табелювання співробітника, яке сформувалося при відкритті та закритті касової зміни. Де вхід - це відкриття зміни, а вихід - це закриття зміни, якщо працівник є касиром.

Для інших працівників, які не пов'язані з касою, тобто не відкривають і не закривають касову зміну, є можливість автоматичного табелювання за допомогою програми, яка створюється для кожної бази індивідуально та встановлюється на будь-який комп'ютер. Щоб отримати установочний файл програми зверніться у службу підтримки.

Такий ярлик вона має  та так виглядає.

На початку робочого дня всі співробітники, які є внесенні в програму і мають власний штрихкод, відскановують свою картку і тоді система фіксує вхід співробітників. Коли працівники виходять з роботи, знову відскановують кожен свою картку і система фіксує вихід співробітників з роботи. Відповідно за цей день система порахує відпрацьовані години кожного із співробітників в залежності від того, хто з якої години почав свій робочий день і до того часу, коли закінчився робочий день кожного із співробітників.

Щодо штрихкодів, які відскановує співробітник Ви можете зробити власні, або ж можете придбати такі пластикові картки авторизації, які мають зі зворотньої сторони штрихкод, який зашифрований, відповідно ніхто інший крім власника цієї картки не зможе його ввести.