Як створювати та працювати із завданнями

У програмі є можливість створювати завдання для користувачів програми. Для цього натисніть на іконку в правому верхньому куті програми. Вона матиме червону відмітку , якщо є завдання назначене на Вас на сьогодні або є протерміноване.

Вам відкриється вікно, яке має вигляд календаря. Можете обирати відображати місяць, тиждень чи лише день. Також за допомогою стрілок  можна перемикатися між періодами та вертатися на поточний день натиснувши на Окрім календаря, є інші вкладки, де відображатимуться завдання Протерміновані, В роботі, на Сьогодні, Завтра, На цей тиждень, Без терміну та Всі завдання. 

За замовчуванням відкриваються Мої завдання, тобто ті, в яких Ви є відповідальними, але можна перемкнутися на Створені мною, або ж Виконані.

Щоб створити завдання, натисніть . Вам відкриється вікно, в якому вкажіть назву завдання та заповніть решту полів.

Є чотири типи задач: Завдання, Нагадування, Дзвінок та Подія. Кожен тип має свою унікальну іконку. Завдання можуть мати два рівні пріоритету: Звичайний або Високий. У календарі та списку задач завдання з високим пріоритетом будуть підсвічені червоним кольором.

Поле "Термін виконання" можна залишити порожнім, якщо завдання не має конкретного терміну. Якщо термін є, вкажіть дату та час. Для нагадувань це поле вказує дату та час, коли має надійти сповіщення.

У полі опису можна детально описати завдання. Відповідальних за виконання можна призначити з випадаючого списку користувачів програми. Якщо це поле залишити порожнім, завдання буде призначене тому, хто його створив.

Поле "Посилання" дозволяє прикріпити товар, контрагента або документ, пов'язаний із завданням. Якщо завдання є дзвінком, автоматично відобразиться номер телефону обраного контрагента або номер, вказаний у документі.

Також можна дозволити призначеним користувачам редагувати завдання, поставивши відповідну відмітку. Додатково можна прикріплювати файли, які стосуються завдання, натиснувши на .

Якщо всі поля заповнені натисніть Зберегти або ж розгорніть  та оберіть за потреби  чи .

У списку завдань Ви маєте змогу змінювати його статус на Виконано чи В роботі, або ж Видаляти.

Натисканням на завдання у списку або в календарі Вам відкриється вікно, в якому можна змінювати статус завдання та інші дані, якщо у Вас є дозвіл на редагування. Також у правій частині вікна є чат, у якому відображаються зміни, що були у завданні, та є можливість вести переписку між відповідальними. У повідомленні можна згадувати користувача, обравши його у списку.

 

В момент коли Вас як користувача згадують у чаті із завданням, або ж створюють нове завдання, де Ви є відповідальним можна отримувати сповіщення у програмі в  або ж у телеграм-боті. Налаштування сповіщень здійснюється користувачем програми у Профілі в Додаткових налаштуваннях.