Валовий прибуток

Валовий прибуток - загальна сума прибутку отримана підприємством від підприємницької діяльності. Визначається як різниця між виручкою і собівартістю продукції.

Для визначення валового прибутку організації в програмі DNTrade необхідно відкрити вкладку  Звіти - Валовий прибуток. Для Вас відкриється вікно з аналізом валового прибутку організації за поточний місяць.

Щоб бачити потрібну Вам інформацію в даному звіті зробіть  налаштування колонок, відкривши іконку  у правому верхньому куті, для того, щоб в подальшому мати можливість  відфільтрувати інформацію по заданим колонкам і розмістити її в порядку зростання або спадання, натиснувши на стрілочки біля назв колонок.

Якщо Вам потрібно проаналізувати Валовий прибуток по товару, або групі товарів, то для цього заповніть дані поля: вкажіть Період, Організацію, Склад, Група товарівабо ж конкретний товар,який Вас цікавить в полі Товар. та за потреби вказуєте Канал продаж звідки здійснювалась породаж товарів. Натисніть Сформувати.

В даному звіті  є можливість сформувати звіт  Валовий прибуток  за період, та групувати його по днях, для цього відкрийте фільтр, натиснувши на іконку , та задайте потрібний Вам період, в полі Групувати по з випадаючого списку оберіть  Дням. Натисніть Сформувати.

  

Сформується звіт, який буде мати такий вигляд, де Ви зможете бачити інформація по валовому прибутку за весь день, а натиснувши на плюсик  відкриється в розгорнутому вигляді по кожному товарові окремо. 

Якщо Ви використовуєте Теги, то в даному звіті вказаши в полі Теги, до прикладу бренд,  сформується звіт валовий прибуток по товарам за вказаний Вами період даного бренду. А також по тегам можна відфільтрувати клієнтів, вказавши в полі Теги клієнта.

 

У звіті валовий прибуток є можливість Групувати по:  ТоварамТовари по категоріямСкладам, Групам товарів, по Клієнтам, або ж Менеджерам та Дням, обравши в даному полі з випадаючого списку потрібний Вам пункт.

 В колонці прибуток при формуванні  даного звіту, Ви можете  відфільтрувати товари, з нульовим прибутком, чи  товари більше, або менше  нуля, в залежності від Ваших потреб, обравши в полі Показати потрібний параметр. 

Задавши всі необхідні Вам параметри відбору даних та натиснувши на кнопку Сформувати Ви отримаєте звіт у вигляді таблички. Ви можете її розрукувати, зберегти або ж відравити на email. Для цього натисніть на іконку друку  в правому верхньому куті над фільтрами.

Натисніть на будь-який товар у таблиці. Біля кнопки друку з'являться дві додаткові. За допомогою цієї   Ви можете відкрити картку виділеного Вами товару. Натиснувши на Деталізацію, Вам відкриється  додатковий звіт, який Ви можете отримати по даному товару. Продаж по чеку, або через видаткову накладну та повернення товару.

Натиснувши на документ,  з'являться додаткові іконки. За допомогою цієї  Ви зможете відкрити документ у вкладці, де він створювався та за необхідності відредагувати. За допомогою даної іконки Вам відкриється друкована форма документа, яку можна роздрукувати, зберегти, відправити на пошту.