Переміщення товарів

Переміщення товарів в програмі DNTrade є важливою складовою ведення Вашого бізнесу, якщо Ви є власником одночасно декількох складів або торгових точок.

Зайшовши у вкладку Довідники-Товарооблік-Переміщення товарів, для Вас відкриється функціональне вікно, де Ви зможете переглянути всі здійсненні переміщення товарів або ж створити нове, натиснувши на плюс вгорі вкладки. 

Вам відкриється вікно для формування переміщення, у лівій частині якого оберіть склад, з якого здійснюється переміщення. У шапці документа вкажіть склад - отримувач товарів.  Зверніть увагу, що є можливість переміщувати товар, не лише на інший склад, але й між організаціями, зробивши відповідний вибір у шапці документу. 

Сканером, або подвійним натисканням на товар, перемістіть його в документ. Навпроти товару, який уже є на складі-отримувачі, автоматично відобразиться категорія його знаходження. Якщо ж категорія не з'явилася, оберіть її, адже товар переміщується вперше.

Вкажіть кількість товару, який переміщаєте, та натисніть Зберегти

Окрім назви та залишків, також переміститься ціна товарів. Тому, якщо ціна на товари на складі-отримувачі має бути відмінна від складу-відправника здійсніть коригування цін у вкладці Опції-Коригування цін. Для цього оберіть документ переміщення та натисніть на іконку Створити на підставі.

Вгорі документу Ви бачите додаткові іконки. Натиснувши на показати опції  Ви можете переглянути зв'язки документа, очисти поточний документ та налаштувати його вигляд.

  дана іконка відповідає за проведення документа. Вимкніть її і документ переміститься у статус Деактивовані.

Відмічати відгруження товарів Ви можете за допомогою даної іконки .

Щоб мати можливість розрізняти чи це було переміщення першочергове, чи магазин здійснив повернення на склад використовуйте іконку повернення  .

Коли Вам необхідно просто переглянути інформацію про раніше переміщений товар, оберіть потрібний документ та натисніть на плюсик біля нього.