Переміщення по касам

У системі DNTrade є можливість здійснювати переміщення готівки між касами однієї організації. Щоб створити відповідний документ перейдіть у вкладку Документи-Каса-Переміщення по касам, натисніть на  та заповніть форму, що відкриється.  Номер та дату можете не вказувати, система назначить їх самостійно. Оберіть організацію, касу, з якої видано кошти, касу отримувача та суму переміщення. Натисніть Зберегти

Також документ переміщення можна створити у Вікні касира перед закриттям зміни. Для цього у меню Вікна касира необхідно обрати пункт  , обрати з якої каси, вказати суму, ввімкнути перемикач "Створити документ Переміщення по касам", обрати касу отримувач та натиснути Підтвердити.

При створенні документу переміщення коштів з гривневої каси до каси в іншій валюті з'явиться додаткових два поля Курс документу, в якому відображається курс валюти та Сума контрагента, переведена по даному курсу, яка переміститься в касу отримувача.

Документи переміщення готівки будуть зберігатися списком у вкладці Переміщення по касам. Тут Ви зможете відфільтровувати дані по полям пошуку, сортувати, роздрукувати, копіювати, редагувати, видаляти документ тощо. Всі дії з документом Ви знайдете у контекстному меню, натиснувши правою кнопкою миші на відповідний документ.