Як налаштувати друк чеків?

Підключіть принтер до комп'ютера та встановіть драйвер. Перевірте чи працює принтер, надрукувавши пробну сторінку. Зробіть принтер за замовчуванням.

Якщо ви працюєте через десктопну версію програми, чеки друкуватимуться одразу після натискання Оплатити. 

При роботі через браузер після вибору типу оплати та натискання Оплатити з'являтиметься вікно браузера з налаштуваннями друку. У ньому ми робимо при потребі вибір принтера, вимикаємо колонтитули та робимо поля немає, або мінімальні.

Ці налаштування робляться одноразово та в подальшому запам'ятовуються браузером, тому зачасту дане вікно є зайвим. Ви можете його появу відключити, якщо використовуєте браузер Mozilla Firefox. Для цього в строці пошуку напишіть about:config та натисніть Enter.


Натисніть Погодитись на ризик і продовжити. 

Вам відкриється вікно, у якому в пошуку введіть параметр print.always_print_silent. Натисніть на нього двічі, або на кнопку, щоб параметр став true. Вікно браузера з налаштуванням друку перестане з'являтися.

Щоб вернути появу вікна повторіть дії та зробіть вказаний параметр false.

Вигляд чека ви також можете змінити. Для цього зайдіть у Опції-Форми для друку оберіть тип форми Продаж по чеку. У вікні касира друкується та форма, що відмічена за замовчуванням. Змініть за потреби на іншу форму, або ж відкрийте та відредагуйте обрану.

Додайте власний напис внизу чека тощо. Натисніть Зберегти.