Версія v6.0.5 від 16.07.24

У програмі з'явилась можливість фіскалізувати передплату та післяплату як у Вікні касира, так і у Видатковій накладній чи Замовленні клієнта. Докладніше за посиланням.

Розширили функціонал періодичних акцій, а саме додали можливість створювати акції типу 1+1=3, зниження ціни в залежності від кількості купленого товару, налаштування програми лояльності на склади, категорії чи окремі товари. Докладніше у відео "Періодичні акції на товари".

Також у вкладці Акції/Націнки було додано можливість імпорту товарів з акційною ціною або знижкою.

З оновленням у додаткових налаштуваннях свого профілю кожен користувач зможе налаштувати сповіщення, які він може отримувати. Щоб отримувати сповіщення в програмі у  в правому верхньому куті необхідно поставити прапорці у відповідній колонці. Також можна підключити телеграм бот, щоб отримувати сповіщення про нове замовлення з каталогу товарів

При необхідності Ви можете відключити телеграм бота, або зняти відмітку про отримання сповіщень.

     

Якщо Ви при реєстрації обрали тариф Lite, то з'явилася можливість перемкнутися на тариф Pro, але звертаю увагу, що вернутися на Lite вже не буде можливості.

Розширили кількість моделей ваг, які Ви можете підключати до нашої програми.

    

У Видаткову накладну, Замовлення клієнта та Рахунок на оплату було додано можливість створити на підставі Коригування цін, що дозволить роздруковувати етикетки з інформацією на ті товари, які клієнт замовив.

Для оптимізації створення переміщення між складами було додано створення Переміщення товарів на підставі Прибуткової накладної.

Аналітику по каналам продаж було виправлено врахуванням до неї документів Повернення товару. Наразі цей документ міститиме канал продажу документу, на підставі якого він був створений. 

З оновленням у Вас з'явилася можливість прикріплювати сканкопії документів та файли до документів Товарообліку. Для цього оберіть пункт  в контекстному меню документу, або ж у відкритому документі так як вказано на скріні та Додайте файл.

У списку документів Ви можете ввімкнути колонку Файли, щоб бачити кількість прикріплених файлів. При натисканні на іконку Вам відкриється вікно з файлами, які Ви можете переглянути або завантажити.

В документах Замовлення клієнта, Видаткова накладна та Рахунок на оплату було додано колонку Оплачено, в якій відображатиметься сума, яку оплатив клієнт, у випадку якщо Ви створили платіжний документ на підставі та він є у зв'язках. А також з'явилася можливість відфільтровувати декілька статусів замовлення одночасно.

Було виправлено дублювання складу, а саме дублювання тег категорії.

У розділі Звіти у фільтрах додано можливість обирати одразу всі склади, натиснувши на відповідний пункт.

У звіт Аналіз продаж додано фільтр Теги клієнта. А також з'явилася можливість відфільтровувати ті продажі, які не мають вказаного каналу продаж. За допомогою цього фільтру Ви матимете змогу робити звіт по продажах здійснених у вікні касира роздрібною точкою, без онлайн-продажів.

   

У вкладку Зарплата та кадри - Співробітники організації додано можливість імпорту списку співробітників.

Щодо вкладки Контрагенти, то з оновленням програма не дозволить створити дві картки з однаковим номером телефону, незалежно від того як саме Ви його введете. Щодо ПІБ/Назви організації, то вона стала унікальною разом з номером телефону. Тобто Ви можете використовувати однакові імена, але якщо номер телефону інший, то система дозволить створити нову картку контрагента.

При створенні посилання на каталог товарів Ви матимете можливість обирати чи показувати в каталозі залишки товарів. Якщо ж залишки будуть відображенні за посиланням, то з оновленням вони не включатимуть у себе зарезервований товар.

Було додано можливість генерувати для товарів 13-значний штрихкод.

Товар, який уже був у документах, не можна відмітити таким, який має модифікації. Тому буде з'являтися відповідна помилка.

Було додано можливість зчитувати етикетку вагового товару камерою телефону та краще відображення кількості товару в мобільній версії вікна касира. Також у звітах кількість вагового товару буде показувати з трьома знаками після коми.

При експорті товарів є змога вивантажити в окрему колонку кількість зарезервованого товару, а також Категорію товару.

Щодо імпорту, то було додано можливість імпортувати декілька типів цін одним файлом. Для цього сформуйте файл згідно прикладу та завантажте його, обравши в полі тип ціни пункт Типи цін у файлі.

По завершенню імпорту у Вас з'явиться таблиця зі змінами, яку Ви можете роздрукувати або завантажити у потрібному форматі.

З оновленням стало зручніше створювати накладні на підставі замовлень. Якщо у Вас є замовлення постачальника на декілька позицій і вони прибули різними накладними, то при створенні на підставі другої прибуткової система додасть в документ лише ті товари, яких не було у попередній прибутковій. Якщо ж прихід відбувся повністю, то при створенні на підставі ще прибуткової Ви побачите пустий документ. Так само працює створення видаткової накладної або ж продажу по чек на підставі замовлення клієнта.

Було додано можливість змінювати розміщення колонок будь-якої таблиці в програмі. Для цього в Налаштуваннях колонок натисніть на іконку Редагувати. Біля кожної колонки з'явиться іконка натиснувши на яку лівою кнопкою мишки Ви зможете перетягнути колонку на іншу зручну для Вас позицію. Після збереження налаштувань вкладка оновиться і колонки вже відображатимуться по-новому.

     

Якщо у налаштуваннях програми у Вас ввімкнено Загальний залишок на всі організації, то цінники також буде друкувати загальну кількість без вибору організації.

У вкладці Замовлення клієнта та Видаткова накладна при натисканні на месенджери з'явиться вікно, в якому можна створити власні шаблони повідомлень. Шаблони можна редагувати, видаляти, а при натисканні на нього він копіюється в буфер обміну та одразу відкриється чат у відповідному месенджері на ПК з контактом, на який натиснули. Вам залишиться лише вставити готове повідомлення в чат. 

З оновленням у Налаштуваннях програми з'явилася можливість ввімкнути статуси для документу переміщення товарів. Завдяки ним товари не одразу списуватимуться з одного складу і ставитимуться на прихід на другому складі, а лише при зміні на відповідний статус. Користувачеві в доступах можна дозволити зміну лише статусу, без зміни документу.

          

При створенні документу він буде в статусі Новий та не впливатиме на залишки обох складів. В момент відвантаження працівник складу може перевірити комплектацію та змінити статус на Відгружено, який спише товар зі складу-відправнику. Касир на торговій точці, приймаючи товар, також може перевірити комплектацію та змінити статус на Отримано, який поставить залишки їм на прихід. Статус Повернено зробить звороню дію.

 

У вкладці Довідники-Типи цін Ви зможете обрати, яку валюту зафіксувати за закупкою. Якщо це зробити, то незалежно від того в якій валюті буде прихід, ціна закупки буде конвертуватися і відображатися в тій валюті, що Ви зафіксували.

В програмі за замовчуванням є дві базові ціни Закупка та Роздрібна, яка може розраховуватися як націнка до закупки. Ви можете створити інші типи цін і для них з поточним оновленням було додано можливість вибирати, як саме вони мають розраховуватися. У полі Тип Ви можете вказати націнкою чи знижкою має бути ця ціна, а в полі Бозова ціна обрати, до якої саме ціни має застосовуватися цей тип. Для прикладу на скріні Ви бачите, що оптова ціна може розрахоуватися як знижка 20% від роздрібної.

У Вікні касира додано можливість друку х-звіту.

А також, окрім округлення суми чека, у Налаштуваннях програми Ви можете ввімкнути Округлення акцій та знижок.

У даному оновленні було додано в меню користувача пункт Оплата, який відкриває вікно з Вашими даними по оплаті за сервіс. Він є доступний для суперадміністратора програми, а також його можна додати в доступи іншим користувачам. Більш докладно про оплату сервісу за посиланням.