Табель обліку робочого часу

Табель обліку робочого часу – документ первинного обліку, який необхідний для обліку використання робочого часу працівників, а також для контролю над дотриманням установленого режиму роботи, розрахунків із працівниками по заробітній платі, отримання інформації про відпрацьований час, складання статистичної звітності.

В кінці місяця, коли неохідно здійснити нарахування заробітної плати, першочергово необхідно сформувати Табель обліку робочого часу. Для цього відкрийте Документи - Зарплата та кадри - Табель обліку робочого часу та натисніть на для створення нового документу. У відкритому вікні потрібно заповнити поля вказавши Місяць, Рік, Організацію, Підрозділ.

Щодо полів  Норма днів та Норма годин, то їх можна налаштувати, натиснувши на іконку в правому верньому куті над таблицею.

В даній вкладці вказуєте норму годин, норму робочих днів, суму мінімальної ставки та кількість робочих годин на тиждень, насніть Зберегти і система автоматично підтягне їх в дані поля.

Якщо у всіх полях вказані потрібні параметри, натисніть на іконку Заповнити. Вам підтянуться всі співробітники з вказаного Вами підрозділу.

Якщо дані працівники користувалися Автоматичним табелюванням, то система впише ті години, які пораховані за допомогою цього табелювання. В іншому випадку Ви маєте самостійно заповнити ці години. Можете відмічати чи таку кількість годин відпрацював працівник, чи більше. Також відмітити, коли був Лікарняний, Прогул, Відпустка або За власний рахунок та Відрядження. Після цього система порахує скільки годин було відпрацьовано працівником.

Якщо вже заповнений табель працівниками та їх годинами і Ви бажаєте додати ще працівника, натисніть на дану кнопку та оберіть зі списку потрібного Вам співробітника в цей табель.

Заповнивши всі поля натисніть Зберегти.