Організації

У даній вкладці Ви можете створити, або відредагувати Вашу організацію.

Після створення Вашої бази у Довідники-Організації є наявна одна організація. За потреби редагуєте її, обравши пункт Редагувати у контекстному меню. Щоб створити нову організацію натисніть на  . Вам відкриється вікно, в якому необхідно заповнити Основні дані організації.

Вкладка Рахунки стане активною лише після збереження Основних даних, тому натискаєте Зберегти. 

Відкрийте створену організацію, щоб додати до неї рахунки. Для цього перейдіть на відповідну вкладку та нитисніть Створити рахунок.

У вікні створення рахунку заповнюємо всі поля. Якщо серед випадаючого списку з банками немає необхідного, можна додати новий натиснувши на . Обов'язково один з рахунків відмічаємо як основний. Саме на нього будуть йти оплати карткою з вікна касира, якщо у користувача не вибрано рахунок за замовчуванням. Натискаємо Зберегти.

У вкладці Бух. облік заповнюються дані щодо податків. Якщо Ви є платником ПДВ, внизу вкладки оберіть Платник ПДВ Так та оберіть необхідну ставку. Вказана тут ставка буде підтягуватися у вихідні документи даної організації у випадку, якщо Ви не вказали ставку ПДВ на товар. Щодо системи оподаткування, то обов'язково потрібно обрати загальна система, якщо у Вас здійснюється продаж акцизним товаром і підключено ПРРО до програми.