Версія v6.0.6 від 24.09.24

Було розроблено функціонал створення завдань для користувачів програми, з можливістю встановлення дати виконання, відповідальних, прикріплення додаткових файлів, сповіщень тощо. Детальніше у статті "Як створювати та працювати із завданнями".

В оновленні було додано можливість створювати посилання на будь-яку друковану форму документу товарообліку. Це посилання можна скопіювати, натиснувши на відповідну іконку, або одразу надіслати через SMS (за умови підключення інтеграції з TurboSMS).

У вкладці Довідники-Товари було додано Друк цінників, яким Ви можете скористатися обравши відповідний пункт в контекстному меню.

При імпорті товарів або їх оновленні Ви можете додатковий штрихкод вносити у відповідну колонку. Її використання дозволить додавати штрихкоди до товару без необхідності внесення основного штрихкоду.

При імпорті ціни було додано можливість вказувати майбутню дату, коли саме імпортований файл має оновити ціни в системі. Для цього поставте прапорець навпроти пункту Запланувати імпорт та оберіть необхідну дату та час. Заплановані імпорти можна переглянути натиснувши на іконку .

З оновленням з'явилася можливість вводити назву тегу не повністю, а також вибирати всі теги, що відповідають введеному Вами значенню.

У меню користувача з'явився пункт Що нового, який відкриватиме опис останнього оновлення.

У фільтрах до звітів було додано можливість пошуку товару не лише по коду і штрихкоду, але й по артикулу.

Розроблено Звіт по Сертифікатам, який Ви можете сформувати обравши у фільтрах звіту Аналіз продаж Групувати по - Сертифікати.

У даному звіті Ви зможете відслідкувати який номінал сертифікату був проданий, його штрихкод, дату продажу та використання. А в деталізації Вам відкриються чеки його продажу та використання.

У деталізації Звіту по касі було додано відображення колонок Примітка, Призначення та Контрагент.

У налаштуваннях накладних було додано колонки, які Ви можете вмикати для відображення, а також можливість налаштувати видалення товару з документу без підтвердження.

Також відображення колонок можна налаштовувати і в списку документів. Крім того, у вкладці Продаж по чеку було додано для відображення колонки Ціна без знижки та Знижка, які дозволяють бачити, яка знижка була надана на кожну позицію в сумі та у відсотку.

У списку документів Повернення товару додано колонку Тип повернення, за допомогою якої Ви зможете відфільтровувати який був розрахунок при поверненні готівковий, безготівковий чи це був гарантійний випадок. Також повернення автоматично фіксуватиметься за користувачем, який робив продаж по чеку, якщо він має в налаштуваннях відмітку Зафіксувати за документами товарообліку. Це особливо актуально тим, у кого заробітна плата залежить від здійснених продаж.

У документі Переміщення товарів додали автоматичний пошук категорії для товару, який переміщається вперше на склад. Тобто якщо на складі-отримувачі є категорія з такою ж назвою як і категорія, де товар знаходиться на складі-відправнику, то система обере її, але за бажанням Ви можете змінити вибір.

У замовленні у постачальника у Вас з'явилася можливість обирати інший тип ціни, відмінний від закупки. Таким чином Ви зможете використовувати окремий тип ціни для прайсу постачальника. Також при створенні прибуткової накладної на підставі замовлення у постачальника система буде запитувати чи змінити статус на Отримано.

У документі Інвентаризація товарів додано можливість редагувати картку товару, а також у контекстному меню товару додався пункт Знайти товар в документі, який дозволить знайти позицію в документі та виділити її, що досить актуально якщо в документі внесено велику кількість позицій.

У списку документів, де є Контактний телефон контрагента, та у Довідники-Контрагенти з'явилася можливість при натисканні на номер відкривати програму для дзвінків, якщо вона встановлена у Вас на комп'ютері.

Також у документ Замовлення клієнта було додано функціонал Перевірка комплектації.

У друковні форми документів товарообліку було додано параметр валюти {currency}.

З оновленням у журнал подій відбуватиметься запис про зміну мітки в документах.

Так як в момент фіскалізації Замовлення клієнта або Видаткової накладної створюється платіжний документ система запитуватиме чи відмітити відповідні документи оплаченими.

При оформленні ТТН було додано можливість обирати форму оплати.

У Вікні касира у вікні створення на редагування контрагента було додано вкладку Теги.

Надано можливість робити ручну знижку для клієнтів, які мають  програму лояльності.

У фіскальні чеки додано відображення штрихкоду товару.

При продажу подарункових сертифікатів система здійснюватиме контроль штрихкодів, щоб унеможливити продаж однакових номерів. Коли сертифікат використаний, то продати його можна буде повторно.

Розроблено модуль для інтеграції з версією OpenCart 2.

Також, якщо у правилах синхронізації з OpenCart у Вас обрано Вивантажувати зміни в тварах, то наявні в програмі Теги товару вивантажуватимуться в Характеристики на сайті.

У правилах синхронізації було додано дату останьої синхронізації створення товарів, яку Ви можете змінювати для того, щоб система вивантажила не лише нові товари, але і ті що були створенні раніше.

У інтеграціях з Хорошоп та OpenCart було додано можливість вивантажувати інші типи ціни. Для цього має бути відмітка Вивантажувати ціни з системи та B2B. Натисніть на Додати ціну та проставте відповідність між ціною в системі та ціною на сайті.

З оновленням у налаштуванні інтеграції з Новою поштою було додано можливість встановити відповідність статусів замовлення в системі зі статусами в Новій пошті, щоб статуси замовлення змінювалися автоматично зі зміною статусу відправлення.