Як роздрукувати цінники?

Для того, щоб роздрукувати цінники необхідно відкрити вкладку Опції - Коригування цін. Позначте товари, на які необхідно роздрукувати цінники. Вгорі над списком натисніть на іконку Друк . У вікні, що відкрилося, оберіть шаблон цінника, який Вам підходить, тип ціни, кількість та натисніть кнопку Друк.

Вам відкриється вікно попереднього перегляду, у якому Ви можете обрати друк, або ж зберегти цінники у різних форматах.

При створенні прибуткової накладної та оприбуткування система автоматично запропонує перецінити товари, на які змінилася закупівельна ціна та відкриє їх у вкладці Коригування цін, що досить зручно для роздруку лише тих цінників, що потрібно оновити у зв'язку зі зміною ціни.

Якщо ж Ви хочете роздрукувати цінники на всі товари з накладної, оберіть у списку накладних необхідну та натисніть вгорі на іконку Створити на підставі - Коригування цін.

У вікні Коригування цін відкриються усі товари з накладної. Для роздруку цінників виконуємо дії, які описані вгорі статті.

Також Ви маєте можливість роздрукувати цінники на всі товари в яких змінилася ціна. Для цього натисніть іконку -Показати товари в яких змінилась роздрібна ціна. Варто зауважити, що вони з'являтимуться у списку, до роздрукування ціннику по них.