Продаж товару в рахунок зарплати

Щоб продати співробітнику товар в борг Ви можете скористатися Вікном касира та зробити відповідний чек, або ж зробити видаткову накладну на співробітника. Для створення накладної скористайтеся вкладкою Продаж товару в рахунок зарплати розділу Зарплата та кадриДля створення нового документу натисніть .

У вікні, що відкриється, заповніть шапку документу, обравши організацію та співробітника. Номер та дату можна не вказувати, система назначить їх самостійно. Натисніть Підтвердити.

Оберіть склад, з якого відбувається продаж та перенесіть подвійним кліком на товар, або за допомогою сканера товари в документ. Вкажіть їх кількість та за потреби ціну продажу. Натисніть Зберегти.

Товари спишуться зі складу, а борг співробітника перед Вами збільшиться. Щоб перевірити це відкрийте вкладку Співробітники. Для детального ознайомлення можете натиснути на договір співробітника.

Для погашення боргу можна скористатися документом Прихід готівки від співробітника або ж ця сума відмінусується в процесі Нарахування зарплати.