Версія v5.0.5 від 06.12.22

У прибутковій накладній з'явилася функція Додаткові витрати, завдяки якій ви маєте можливість врахувати у собівартість товару ті кошти, які ви витратили на прихід товару, пакування, доставку тощо.

Реалізовано можливість створювати документи з ПДВ. Більш докладно про використання даного функціоналу читайте за посиланням.

У Документи-Товарооблік додано вкладку Замовлення клієнта, у якій ви можете створювати замовлення, які вам надходять від клієнтів, резервувати товар, робити відмітки про виконання, створювати на підставі інші документи тощо.

Вкладку Замовлення товару перейменовано на Замовлення у постачальника. А також додано Аналіз замовлення, який відкривається при натисканні на іконку 

Додано можливість підключення до програми Платіжних терміналів.

Удосконалено функціонал з підключення Ваг.

У документі Оприбуткування товарів додано можливість вибору валюти оприбуткування.

При зміні курсу у Довідники-Валюти система запитуватиме про переоцінку товарів.

При продажу у Вікні касира більшої кількості товару, ніж є на складі програма підсвічуватиме вікно з кількістю рожевим.

Крім того, у випадку розбиття чека по різним організаціям система контролюватиме залишки по кожній з них, та попереджуватиме про нестачу таким повідомленням.

Додано нові пункти у опції Вікна касира. А саме: можливість переглянути Х-звіт та роздрукувати його, внесення та вилучення готівки з каси ПРРО Checkbox.

Також у Вікні касира з'явилася можливість переглядати збільшене зображення, натиснувши на значок лупи.

Тепер ви можете створювати категорії до 10 рівня ієрархії.

При зміні статусу оплачено або відгружено вікно з'являтиметься з протилежним до наявного значенням, щоб вам потрібно було лише натиснути Підтвердити.

Розширено налаштування доступів користувачам системи. Тепер ви можете забороняти бачити залишок у таблицях. Продавати у мінус по залишкам і нижче мінімальної було розділено на два окремі пункти.

У вкладці Інвентаризація товарів з'явилася можливість імпорту фактичних залишків товару.