Шапка програми

У шапці програми розташовані основні елементи, які впливають на налаштування інтерфейсу. Зліва шапки ви бачите кнопку, натиснувши на яку, ви Сховаєте головне меню. Необхідно буде наводити мишкою до лівого краю екрану, щоб меню з'являлося. Якщо активувати другу кнопку- головне меню Зменшиться до мінімального та звільнить простір для робочої зони.

Справа, за необхідністі, ви можете перезавантажити програму, натиснувши на відповідну іконку. Натисканням на ? ви відкриєте Довідку, в якій детально описано як працювати в програмі.

Натиснувши на знак шестерні, ви відкриєте вікно Налаштування інтерфейсу користувача. Саме тут кожен користувач може налаштувати вигляд програми відповідно до власних потреб, вподобань, розміру екрана.

У цьому вікні можна робити зміни в макеті програми, а саме: зменшити головне меню, приховати його або ж розмістити вгорі. 

Увімкніть особливі можливості для користувачів з порушенням зору або ж скористайтеся зміною розміру основного шрифту.

Також у вікні налаштування інтерфейсу можна змінити тему на світлу, темну чи обрати інший колір.

Якщо зроблені зміни вам не підходять, то можна їх скинути, натиснувши на кнопку внизу вікна.

Іконка у правому куті шапки відкриває Меню користувача

Оберіть Мій профіль, щоб зробити зміни у вже наявних налаштуваннях. Можна змінити ім’я, пароль, аватар, склад, касу, організацію за замовчуванням тощо.

Щоб збільшити вікно програми, обираємо пункт На весь екран або натискаємо F11 на клавіатурі.

DNTrade є багатомовною програмою, щоб обрати потрібну, натискаємо на Мова, робимо вибір та підтверджуємо перезавантаження сторінки.

Вихід із програми також знаходиться тут.

Пункт Налаштування програми доступний лише суперадміністраторам програми. Він дозволяє керувати програмою, обирати її тип, основні параметри, налаштовувати ПРРО та містить інші додаткові функції та параметри. Кожен пункт детально описаний, що дозволяє швидко зорієнтуватися для чого він.